FMCG ČLANCI

facebook Pošalji prijatelju Isprintaj

Borba renomiranih caffe barova za najbolju karting ekipu Zagreba

piše: Professional

objavljeno: 07.06.2017

U utorak 23.5.2017., na stazi Karting Arene Zagreb započela je Caffe Endurance liga i nemilosrdna, ali zabavna borba caffe barova za prestiž na karting trkalištu

CaffeEnduranceLiga20170607_FB.jpg
U sklopu Karting Arene Zagreb, u utorak 23.svibnja 2017. započela je Caffe Endurance liga,  amaterska karting liga renomiranih zagrebačkih caffe barova. Amaterska utrka Karting Arene Zagreb namijenjena je odmjeravanju  vozačkih  snaga  timova  pojedinog  caffe  bara, kluba ili restorana  u kojoj pravo  sudjelovanja imaju i osoblje i gosti, a jedini uvjet je da moraju nastupati  pod  imenom  caffe bara kojeg predstavljaju. Već prva utrka pokazala je draž ovakvog natjecanja i potvrdila da će Caffe Endurance liga postati natjecanje u kojem će stotinke odlučivati o ukupnom pobjedniku.

Kao i prva utrka i sve ostale utrke  održavat će se utorkom u večernjim terminima, kako bi što više timova moglo  sudjelovati i kako bi liga bila što kvalitetnija i konkurentnija. Sljedeća utrka Caffe Endurance lige na rasporedu je 20.6. u 19 sati, kada se očekuje da se uz dosadašnje ekipe, prijavi još nekoliko caffe barova kako bi samo natjecanje učinili zanimljivijim. A  pobjedu u prvoj ovogodišnjoj utrci Caffe Endurance lige odnijela je Kavana Regata, drugo mjesto osvojio je Caffe bar “Blitz”, dok je treća pozicija pripala Caffe baru Goya. Liga trenutačno broji 9 momčadi, pa tako između ostalih ligu voze i Gallery klub, Caffe bar Bamboo, Caffe bar Accord itd. Unatoč velikom rivalstvu na samoj stazi, cjelokupno natjecanje obilježila je odlična atmosfera i zabavno druženje.


CaffeEnduranceLiga20170607_410A.jpg
Caffe Endurance liga je timsko natjecanje u kojem sudjeluje  do 10 “racing” timova u svakoj pojedinoj utrci, a utrka može biti podijeljena u nekoliko grupa, ovisno o broju prijavljenih timova. Svaki tim sastoji se od 2 ili  3 vozača koje predvodi “kapetan” koji se u kvalifikacijskoj vožnji bori za  što bolju startnu poziciju svojeg tima, te brine za cjelokupnu koordinaciju  tima.   Nakon  kvalifikacija  kreće  60  minutna  utrka  u  kojoj  se  prema  unaprijed definiranom rasporedu izmjenjuju vozači unutar tima.

Prijave timova moguće su isključivo na recepciji Karting Arene Zagreb, a  tim se smatra prijavljenim kad uplati cjelokupni iznos kotizacije za utrku  koja iznosi 450 kn za čitav tim. Na dan same utrke prijave su moguće  najkasnije do 19 sati i to po cijeni od 500 kn po timu. Sve upite vezane za Caffe Endurance ligu i utrke možete saznati na: info@karting-arena.com ili putem brojeve telefona  01/ 778 75 34;  091/ 1925 377, a sve dodatne informacije i pravila mogu se pronaći na: www.karting-arena.com
CaffeEnduranceLiga20170607_410B.jpg

Broj glasova: 2

Prosjek: 1,5

Vaša ocjena:
Borba renomiranih caffe barova za najbolju karting ekipu Zagreba

Najpopularniji članci