FMCG

Novi broj - Professional FMCG

Link na online izdanje

Novi broj Professional FMCG

TEMA BROJA:TRŽIŠTE KAVE - Najpopularnije piće uz vodu i čajPROIZVODI: - Deterdženti za pranje posuda - Margarini i maslaci - Dezodoransi

Novi broj Professional FMCG

TEMA BROJA:DUHAN - Zbog ilegalnog tržišta rezanog duhana i cigareta Hrvatska gubi milijardePROIZVODI:- Proizvodi za pranje i održavanje rublja- Muška kozmetika- KavaINTERVJU:Martina StarčevićKonzum...

Novi broj Professional FMCG

Uvodnik:Iz krize izlaze samo najboljiTema broja:Njega koseIntervju:Saša Cvetojević, poduzetnik i investitorOva godina potvrđuje da se potrošnja budiKolumna:Emilija Magdić, izvršna direktorica...

Novi broj Professional FMCG

U FMCG čitajte:Uvodnik:Hrvatska bi konačno mogla krenuti u pravom smjeruTema broja: BAT kupio TDRIntervju: Dr. Jose Manuel Torres, CEO Plan Your SuccessKako ubrzati uspavanu HrvatskuRadimir Čačić,...

Novi broj Professional 

U FMCG čitajte: Uvodnik:   Država na sporednom kolosijeku Europe     Tema broja: Logistika u FMCG   Mario Arbanas - Što je Logistika u FMCG?   Intervju: Robert Lendić,...

Novi broj Professional 

U FMCG čitajte: Intervju: Slobodan Školnik, predsjednik Uprave Emmezete: Emmezeta nema tajnu uspjeha- samo odličan omjer cijene i kvalitete Tema broja: IKEA konačno u Hrvatskoj Stručna tema, Mladen...

Novi broj Professional

U FMCG čitajte:Intervju: Andrea Šumanovac, generalna direktorica Unex Grupe i Unex Media: Bez marketinga proizvod ne može ni zaživjeti, ni preživjeti Tema broja: Posao desetljeća- Agrokor kupio...

Novi broj Professional

U FMCG čitajte:   Intervju: Josip Budimir, ekonomski analitičar: Fiskalna je konsolidacija nužna; Davor Ivančević, direktor, Zagrebačka pivovara: I dalje je Ožujsko pivo- zakon!Zbog odluke...

Novi broj Professional

U FMCG čitajte: Tema broja: Drogerije i biljne ljekarne Analiza uprava: Kvalitetni i uspješni menadžeri Ivo Josipović, predsjednik RH: Želim vidjeti da smo zemlja u koju se isplati doći i pokrenuti...

Novi broj Professional

U FMCG čitajte: 1.    Zoran Maksić, direktor Imperial Tobacco Zagreb: Trendovi poslovanja u Hrvatskoj su sjajni 2.    Davor Majetić, glavni ravnatelj HUP-a: Ova Vlada...

Novi broj Professional

Potpuno NOVI, deveti broj poslovnog časopisa Professional za profesionalce u FMCG i HoReCa sektoru u distribuciji je, a možete ga prelistati i ONLINE.

Novi broj Professional

Između čekića i nakovnjaPrije otprilike dva mjeseca palo mi je na pamet da bi bilo dobro obraditi temu krađa u maloprodaji. Prve asocijacije odnosile su se na predblagdansko i blagdansko vrijeme kad...

Professional FMCG digitalno izdanje / STUDENI 2012.

Zar tako? A tko vam je kriv?Prije nekoliko dana dobila sam jednu forvardušu, link na članak kolegice novinarke na jednom slavonskom portalu u kojem se spominju i brandovi i mrtvaci i ‘svašta...

Professional FMCG digitalno izdanje / LJETO 2012.

Kriza potkopava liberalizaciju svjetske trgovine Premda se još nedavno mislilo kako je svjetsko gospodarstvo krenulo u pravom smjeru, sve je brzo demantirano eskalacijom krize u eurozoni, posebno u...

Professional FMCG digitalno izdanje / PROLJEĆE 2012.

Do gospodarskog rasta boljom kulturom poslovanja i radom Kada god pišem uvodnik, posebno od vremena kada smo pokrenuli Professional, u jeku najžešće svjetske krize, kao da se vrtim u krug i bez...

Professional FMCG digitalno izdanje / JESEN 2011.

IPAK SVJETLO NA KRAJU TUNELAJoš od dana kada smo pokrenuli Professional u jeku najžešće svjetske gospodarske krize, naziralo se svjetlo na kraju tunela, a činilo se da to nije svjetlo od vlaka....

Professional FMCG digitalno izdanje / LJETO 2011.

Može se i mora drugačijeNelikvidnost, visoka nezaposlenost, pad industrijske proizvodnje, posebno najvažnije prerađivačke djelatnosti, rast cijena hrane, još uvijek veliki vanjskotrgovački deficit,...

Professional FMCG digitalno izdanje / PROLJEĆE 2011.

I dalje... vjera u svoj rad i idejuPoštovani čitatelji, evo nas, kao što smo i obećali, s drugim brojem Professionala. Puno ste komentirali samu ideju, to novo izdanje i takvu sinergijsku vrstu dvaju...

Professional FMCG digitalno izdanje / ZIMA 2010.

Novi poslovni časopis - novi izazoviNa početku ovih prvih uvodnih riječi želimo vam najprije objasniti zašto još jedan novi časopis.Kad smo počeli pripremati Shop in Professional, u jeku najveće...

HoReCa

Novi broj - Professional HoReCa

Link na online izdanje

Novi broj Professional HoReCa

INTERVJU:Dalibor Bilić - Ne radimo turizam, živimo gaGASTRO EDITORIJAL:Uskrsni ručakPREDSTAVLJAMO:Nekirurške metode pomlađivanja

Novi broj Professional HoReCa

GASTRO ENO EDITORIJAL:Specifičnost četiri vrste Istarske zemlje - Crvenica, crna, siva i bijelaRUBRIKA:Zimovanje - Gdje na zimovanje za malo novacaREPORTAŽA:Lisabon - najegzotičniji europski grad...

Novi broj Professional HoReCa

U HoReCa-i čitajte:Uvodnik:Turizam je razvojna šansaTema broja:TeambuildingIntervju:Darko Lorencin, Ministar turizmaUvozna ovisnost turizma je svega 8%Reportaža:Kina ubrzano postaje najveća svjetska...

Novi broj Professional HoReCa

U HoReCa čitajte:Uvodnik:Sezona će biti rekordna, ali ne zahvaljujući grčkoj propastiTema broja:Turizam na hrvatski načinIntervju:Deana Stipanović, voditeljica Odnosa s javnošću Valamar Adria...

Novi broj Professional 

U HoReCa čitajte:   Komentar: Globalni događaji utjecat će i na hrvatski turizam   Tema broja: Uskršnji blagdanski stol Uskršnja ponuda restorana u Hrvatskoj   Dalmacija Wine Expo...

Novi broj Professional

Uvodnik: Doviđenja teška 2014., dobrodošla 2015. godina! U HoReCa čitajte: Komentar: Ni dugogodišnja kriza nije uspjela slomiti skijaše Tema broja: Vanjsko grijanje terasa Intervju: Ratomir Ivičić,...

Novi broj Professional

U HoReCa čitajte: Tema broja: Molekularna gastronomija i miksologija Komentar: Vrijeme općeg lutanja, prevelikih nameta i loše promidžbe Intervju: Martina Bienenfeld, predsjednica TZGZ: Zagreb je...

Novi broj Professional

Intervju: Darko Lorencin, ministar turizma: Hrvatska turistima nudi visoki standard   Davor Verković: Nadajmo se da će turistička sezona ispuniti očekivanja   Uređenje terasa: uživanje na...

Novi broj Professional

HORECA: Tema broja: Turizam u Zagrebu Milan Bandić: Zagreb je obavezna destinacija Najbolji zagrebački hoteli: Esplanade Najbolji zagrebački restorani: Takenoko Najbolji zagrebački kafići: Yabani...

Novi broj Professional

HORECA: 1.    Mirela Holy: Hrvatska ima puno potencijala, prirodno bogatstvo i vrijedne ljude 2.    Tvornica tekstila Trgovišće: Razlog više za ostati u krevetu...

Novi broj Professional

Potpuno NOVI, deveti broj poslovnog časopisa Professional za profesionalce u FMCG i HoReCa sektoru u distribuciji je, a možete ga prelistati i ONLINE.

Novi broj Professional

Kud koji, mili moji...Prije nekoliko dana dobila sam od kolegice iz Litve objavu o top destinacijama, koje potpisuje njezina matična agencija. Presjek je to gradova, koji su zabilježili najveći broj...

Professional HORECA digitalno izdanje / STUDENI 2012.

Što je zajedničko Hrvatskoj i Kubi?Svaki put kada me u Gorskom kotaru ‘opere’ kiša ili mi sunce ne da gledati, kad prođem Učku, kad vozeći po Masleničkom mostu vodim bitku s burom da mi ne izbije...

Professional HoReCa digitalno izdanje / LJETO 2012.

Inicijative, djela i vizije za optimizam s pokrićemPripremajući novi Professional optimistično sam, no i s poprilično pokrića za taj optimizam, svaki dan sve više bivala sigurna u to kako dobro i...

Professional HoReCa digitalno izdanje / PROLJEĆE 2012.

Stalni su samo trendovi, prilike i promjeneProšlo je poprilično vremena od zadnjeg broja Professionala, a s prvim novim brojem u 2012. godini puno je i novih trendova na tržištu, prilika u poslovnom...

Professional HoReCa digitalno izdanje / LJETO 2011.

LJETO 2011. - Donosimo Vam DIGITALNO izdanje časopisa PROFESSIONAL - HoReCa sektor!

Professional HoReCa digitalno izdanje / PROLJEĆE 2011.

PROLJEĆE 2011. - Donosimo Vam DIGITALNO izdanje časopisa PROFESSIONAL - HoReCa sektor!

Professional HoReCa digitalno izdanje / ZIMA 2010.

ZIMA 2010. - Donosimo Vam DIGITALNO izdanje časopisa PROFESSIONAL - HoReCa sektor!