Općeniti članci

facebook Pošalji prijatelju Isprintaj

Uvjeti korištenja

piše: Professional

objavljeno: 04.11.2010

PROFESSIONAL INC. omogućuje korištenje usluga i sadržaja PROFESSIONAL.HR portala koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem usluga i sadržaja PROFESSIONAL.HR portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. PROFESSIONAL.HR portal svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih internetskih servisa i izvora sadržaja koji uključuju informacije o poslovnim subjektima i njihovoj djelatnosti, forum, uslugu pretraživanja sadržaja, online shopping centar i foto galerije.

PROFESSIONAL INC. zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja PROFESSIONAL.HR portala kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio PROFESSIONAL.HR portala bez obaveze prethodne najave.

PROFESSIONAL INC. ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik/posjetitelj se slaže da će usluge PROFESSIONAL.HR portala uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke PROFESSIONAL INC. za redovito obavještavanje korisnika/posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja PROFESSIONAL.HR portala.

PROFESSIONAL INC. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje PROFESSIONAL.HR portala za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na PROFESSIONAL.HR portalu, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja PROFESSIONAL.HR portala.Registracijom za usluge PROFESSIONAL.HR portala korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga PROFESSIONAL.HR portala.

Broj glasova: 9

Prosjek: 2,8

Vaša ocjena:
Uvjeti korištenja

Vezani članci

Najpopularniji članci