Općeniti članci

facebook Pošalji prijatelju Isprintaj

Zaštita privatnosti

piše: Professional

objavljeno: 04.11.2010

PROFESSIONAL INC. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja PROFESSIONAL.HR portala

PROFESSIONAL INC. može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika PROFESSIONAL.HR portala kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

PROFESSIONAL.HR portal sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih web stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

PROFESSIONAL INC. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim web stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

PROFESSIONAL INC. ne odgovara za sadržaj stranica oglašivača na PROFESSIONAL.HR portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na PROFESSIONAL.HR portalu.

Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na PROFESSIONAL.HR portalu i izvan PROFESSIONAL.HR portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te PROFESSIONAL INC. ne odgovaraju za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

PROFESSIONAL INC. ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U slučaju saznanja da neki sadržaj krši pravne propise RH ili narušava ugled PROFESSIONAL.HR portala kao medija, PROFESSIONAL INC. zadržava pravo uklanjanja takvog sadržaja sa PROFESSIONAL.HR portala bez prethodne obavijesti.

PROFESSIONAL INC. ni na koji način neće biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja PROFESSIONAL.HR portala. PROFESSIONAL INC. zadržava pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici PROFESSIONAL.HR portala koristi u promotivne svrhe.

PROFESSIONAL INC. zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

PROFESSIONAL INC. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Broj glasova: 3

Prosjek: 4

Vaša ocjena:
Zaštita privatnosti

Vezani članci

Najpopularniji članci