Općeniti članci

facebook Pošalji prijatelju Isprintaj

Zaštita privatnosti

piše: Professional

objavljeno: 04.11.2010

INFINITI KOMUNIKACIJE se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja PROFESSIONAL.HR portala

INFINITI KOMUNIKACIJE mogu prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika PROFESSIONAL.HR portala kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

PROFESSIONAL.HR portal sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih web stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

INFINITI KOMUNIKACIJE nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim web stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

INFINITI KOMUNIKACIJE ne odgovaraju za sadržaj stranica oglašivača na PROFESSIONAL.HR portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na PROFESSIONAL.HR portalu.

Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na PROFESSIONAL.HR portalu i izvan PROFESSIONAL.HR portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te INFINITI KOMUNIKACIJE ne odgovaraju za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

INFINITI KOMUNIKACIJE ne kontroliraju sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U slučaju saznanja da neki sadržaj krši pravne propise RH ili narušava ugled PROFESSIONAL.HR portala kao medija, INFINITI KOMUNIKACIJE zadržavaju pravo uklanjanja takvog sadržaja sa PROFESSIONAL.HR portala bez prethodne obavijesti.

INFINITI KOMUNIKACIJE ni na koji način neće biti odgovorne za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja PROFESSIONAL.HR portala. INFINITI KOMUNIKACIJE zadržavaju pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici PROFESSIONAL.HR portala koristi u promotivne svrhe.

INFINITI KOMUNIKACIJE zadržavaju pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

INFINITI KOMUNIKACIJE ne snosE odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Broj glasova: 3

Prosjek: 4

Vaša ocjena:
Zaštita privatnosti

Vezani članci

Najpopularniji članci